Kekecovi recepti

kajgana s Kekecom

Kajgana s Kekecom

Kajgana s Kekecom 2560 1707 Antonela Kočevar

Kajgana s bilo kojim Kekecom je odličan izbor za zasitan i ukusan obrok. Za ručak ili večeru kad ste jako gladni pripremite brzo i fino jelo koje će vas napuniti pozitivnom energijom za nove pustolovine.

Kajgana s Kekecom uz dodatak omiljenog kruha ili svježe salate odličan je recept za jednostavan i brzo gotov obrok u tren oka.

read more

Kekec rižot

Ta pravi Kekec rižot

Ta pravi Kekec rižot 2560 1707 Antonela Kočevar

Recept za pripremu mesnog rižota na malo drugačiji način. Pripremite kremasti, bogati, otkačeni i totalno ukusan rižot u koji dodate jednu i jedinu Ta pravu Kekec paštetu.

Ako ste za sasvim neobičnu gurmansku avanturu, onda je ovaj Kekec rižot izvrstan izbor ne samo kao samostalno jelo več i u kombinaciji s govedinom ili piletinom.

read more

Punjene gljive

Punjene gljive na podlozi od salate

Punjene gljive na podlozi od salate 2560 1707 Antonela Kočevar

Sigurno ste već probali pečene šampinjone te pripremali punjene gljive. Ali, jeste li ikad probali punjene gljive s Kekec pilećom paštetom?

Pripremili smo recept u kojem su glavne zvijezde tanjura punjene gljive i Kekec pileća pašteta.

read more

Tjestenine s paštetom

Tjestenina s paštetom

Tjestenina s paštetom 2560 1707 Antonela Kočevar

Snalažljivi Kekec vam donosi Ta pravi recept ukusne tjestenine s paštetom. Uostalom, pašteta nije samo za mazanje na kruh, odlična je i u kombinaciji s tjesteninom. Odaberite svoj omiljeni okus Kekec paštete i tjesteninu  i već ste spremni za novu gurmansku pustolovinu.

read more

Bakin domaci kruh

Bakin domaći kruh

Bakin domaći kruh 2560 1707 Antonela Kočevar

Kad zamiriše bakin domaći kruh i probudi sva osjetila, jedva čekamo da omiljenu paštetu na njega namažemo. Ljubazna baka s nama je podijelila svoj slavni recept za najbolji domaći kruh, kako bi nas sve naučila tradicionalni obiteljski recept.

read more

Pašteta u društvu krumpira

Pašteta u društvu krumpira 1500 1000 natalija

Kuhajte kao glavni kuhar u najboljem restoranu i iznenadite svoje goste sa specijalitetom od krumpira u kombinaciji s paštetom.

read more