Kekec ekipa

Robna marka Kekec je dio tvrtke Osem d.o.o. koja vlastitim znanjem proizvodi konzervirane delicije: paštete, hladne nareske i druga gotova jela.

Svi okusi Kekec pašteta rezultat su dugogodišnjeg znanja, skrbi, razvoja i iskustva na području prerade hrane. Za naše uspijehe zaslužan je velik tim ljudi, među kojima su domaći i strani stručnjaci. Jamstvo kvalitete je i činjenica da je cjelokupna proizvodnja u Sloveniji, prema najvišim europskim standardima.

Robna marka Kekec je od 2015. godine u potpunom vlasništvu obiteljske tvrtke Osem d.o.o. kojom upravlja direktor Miroslav Flisar. Obitelj Flisar vjeruje u budućnost marke, zato se trudi povezati tradiciju prošlosti i uspjehe budućnosti u svaki sljedeći slasni obrok.

Prezentacija tvrtke

Kekec je u vlasništvu obiteljske tvrtke OSEM d.o.o. iz Murske Sobote u Sloveniji i jedan je od najvećih slovenskih proizvođača konzerviranih delicija. Tvrtka je na tržištu prisutna od 1994. godine, a danas pod svojim pokroviteljstvom ima robne marke Premium i KEKEC, kao i druge manje maloprodajne marke.

Prvo i najvažnije, OSEM d.o.o. zagovara kvalitetu. Stalno postizanje visoke kvalitete ogleda se u sve većoj potražnji.

Temelji na kojima je izgrađena tvrtka su: izvrstan okus, široka paleta proizvoda, moderna tehnologija obrade i pakiranja, dugogodišnje iskustvo u proizvodnji pašteta, sigurnost (IFS Global Market, HACCP) i visoka kvaliteta sirovina.

Dugogodišnje iskustvo uspjelo je povezati tradicionalno i suvremeno tehnološko znanje nekoliko generacija te omogućilo trajnu sterilizaciju konzervi. Tako se toplinskom obradom, u najmodernijim parnim sterilizatorima osigurava ravnomjerna i sigurna obrada proizvoda, ljepši izgled i dugotrajna kvaliteta okusa.

Misija

Stvarati najbolje, ukusne mesne obroke koji su sinergija nostalgičnih okusa prošlosti i najviše kvalitete današnjice.

Vizija

Tvrtka želi postati i ostati tržišno uspješna, tehnološki razvijena, isplativa i sveobuhvatna. Prije svega, cilj budućnosti je brzo reagirati na zahtjeve kupaca, kako u procesu razvoja, tako i proizvodnje te svojim potencijalom uspješno prodirati na nova tržišta unutar i izvan EU.

Vrednote

Osigurati visokokvalitetne i konkurentne proizvode; razvijati sigurno, stabilno i poticajno radno okruženje za zaposlenike i njegove dobavljače. Na jednom mjestu imati okupljen velik tim srdačnih, profesionalnih i odgovornih ljudi koji osiguravaju da svaki proizvod bude ispunjen kvalitetom, ukusom i željom za još.

Pridruži se velikoj skupini ljubitelja Kekcovih e-novosti!

Pretplati se na e-novosti i prati nove recepte, članke, videozapise i druge sadržaje. Za sve koji jesu, a i za one koji nisu baš rođeni pod sretnom zvijezdom, pripremamo nagradne igre u kojima vrijedi sudjelovati.