Novosti

Kajgana s Kekecom 2560 1707 Antonela Kočevar

Kajgana s Kekecom

Kajgana s bilo kojim Kekecom je odličan izbor za zasitan i ukusan obrok. Za ručak ili večeru kad ste jako gladni pripremite brzo i fino jelo koje će vas napuniti pozitivnom energijom za nove pustolovine. Kajgana s Kekecom uz dodatak omiljenog kruha ili svježe salate odličan je recept za jednostavan i brzo gotov obrok u…

PROČITAJ VIŠE
Ta pravi Kekec rižot 2560 1707 Antonela Kočevar

Ta pravi Kekec rižot

Recept za pripremu mesnog rižota na malo drugačiji način. Pripremite kremasti, bogati, otkačeni i totalno ukusan rižot u koji dodate jednu i jedinu Ta pravu Kekec paštetu. Ako ste za sasvim neobičnu gurmansku avanturu, onda je ovaj Kekec rižot izvrstan izbor ne samo kao samostalno jelo več i u kombinaciji s govedinom ili piletinom.

PROČITAJ VIŠE
Punjene gljive na podlozi od salate 2560 1707 Antonela Kočevar

Punjene gljive na podlozi od salate

Sigurno ste već probali pečene šampinjone te pripremali punjene gljive. Ali, jeste li ikad probali punjene gljive s Kekec pilećom paštetom? Pripremili smo recept u kojem su glavne zvijezde tanjura punjene gljive i Kekec pileća pašteta.

PROČITAJ VIŠE
Tjestenina s paštetom 2560 1707 Antonela Kočevar

Tjestenina s paštetom

Snalažljivi Kekec vam donosi Ta pravi recept ukusne tjestenine s paštetom. Uostalom, pašteta nije samo za mazanje na kruh, odlična je i u kombinaciji s tjesteninom. Odaberite svoj omiljeni okus Kekec paštete i tjesteninu  i već ste spremni za novu gurmansku pustolovinu.

PROČITAJ VIŠE
  • 1
  • 2