Novosti

Jadranski burger 2560 1708 Antonela Kočevar

Jadranski burger

Kad zagrizete ovaj Jadranski burger vaše nepce će oduševiti od radosti. Pljeskavica od tune i tikvice prava je ljetna kombinacija koja će vas zasititi, ali ne i preopteretiti. Stoga brzo pronađite Kekec paštetu od tune, tunjevinu, tikvicu i ostale sastojke za novu zvijezdu ljeta: Jadranski burger.

PROČITAJ VIŠE
Ta pravi burrito 2048 1366 Antonela Kočevar

Ta pravi burrito

Obogatite svoj burrito dodatnim proteinima za bogatiji okus! Kako? Jednostavno, s Kekec mesnim nareskom. Pravi recept za one dane kada ste ograničeni s vremenom, a ipak biste htjeli pojesti nešto ukusno i zasitno. Uzmite Kekec mesni narezak, paštetu i ostale sastojke u svojoj smočnici i pripremite sočan i topao burrito u samo 15 minuta.

PROČITAJ VIŠE
Gratinirani kruh à la Kekec 2048 1366 Antonela Kočevar

Gratinirani kruh à la Kekec

Volite li klasične sendviče s tunjevinom? Kekec ima pravi recept za vas! Gratiniran kruh à la Kekec koji može biti brzi međuobrok tijekom dana ili ukusno predjelo za posebne prigode. Sigurno će vam se svidjeti. Provjerite u smočnici imate li već sve sastojke i 1, 2, 3 pripremite gratinirani kruh kao pravi šef.

PROČITAJ VIŠE
Jastučići sreće 2560 1708 Antonela Kočevar

Jastučići sreće

Svježe iz pećnice – Kekec vam predstavlja Jastučiće sreće. Kad zagrizete pahuljasto lisnato tijesto, vaše nepce preplavit će sreća okusa smeđih gljiva, Junior Kekec paštete, mljevenog mesa i luka. Jastučići su simpatičan zalogaj na piknicima, proslavama, a razveselit će i svakog gladnog planinara kada osvoji vrh planine.

PROČITAJ VIŠE