Novosti

Otvori srcem, namaži s ljubavlju 1200 628 Antonela Kočevar

Otvori srcem, namaži s ljubavlju

Kekec raste, razvija se i stvara nove tradicije. Njegova dobra volja, veliko srce i ljubav prema stjecanju novog znanja uvijek ga prate u avanturama punim istraživanja.

PROČITAJ VIŠE
Kekecov Musubi 2560 1707 Antonela Kočevar

Kekecov Musubi

Impresionirajte sve ljubitelje sushija ukusnim zalogajem inspiriranim havajskim jelom. Kako se Kekec našao u uvom neobičnom receptu, pogledajte u nastavku i pripremite Kekecov Musubi.

PROČITAJ VIŠE
Kajgana s Kekecom 2560 1707 Antonela Kočevar

Kajgana s Kekecom

Kajgana s bilo kojim Kekecom je odličan izbor za zasitan i ukusan obrok. Za ručak ili večeru kad ste jako gladni pripremite brzo i fino jelo koje će vas napuniti pozitivnom energijom za nove pustolovine. Kajgana s Kekecom uz dodatak omiljenog kruha ili svježe salate odličan je recept za jednostavan i brzo gotov obrok u…

PROČITAJ VIŠE
Ta pravi Kekec rižot 2560 1707 Antonela Kočevar

Ta pravi Kekec rižot

Recept za pripremu mesnog rižota na malo drugačiji način. Pripremite kremasti, bogati, otkačeni i totalno ukusan rižot u koji dodate jednu i jedinu Ta pravu Kekec paštetu. Ako ste za sasvim neobičnu gurmansku avanturu, onda je ovaj Kekec rižot izvrstan izbor ne samo kao samostalno jelo več i u kombinaciji s govedinom ili piletinom.

PROČITAJ VIŠE