Prava Kvaliteta

Robna marka Kekec donosi visokokvalitetne konzervirane proizvode. Svi su proizvedeni pod strogom kontrolom i uz puno skrbi. Tri smjernice koje su pritom poštivane su: da proizvodi sadrže visok udio mesa, bez nepotrebnih dodataka; da je većinski sastav od najkvalitetnijeg mesa; i naposljetku korištenje tradicionalnog recepta čiji nas ukus vraća desetljeća unazad.

Visok udio mesa

Meso najviše kvalitete

Tradicionalna receptura

Kvalitetu ne mogu nagristi zubi vremena

Marka Kekec je već dugi niz godina znak povjerenja i kvalitete. U tvrtki Osem d.o.o. se trudimo odvesti Kekeca do zvijezda. Istovremeno, držimo se jasno postavljenih ciljeva i slijedimo smjernice koje smo si postavili:

Tradicionalna receptura

Tradicionalna izrada

Dugotrajnost

Niži udio masti

Bez dodanih fosfata

Kvalitetna proizvodnja paštete

Pogon za konzerviranje opremljen je najmodernijom tehnologijom i optimalnim proizvodnim kapacitetom od 2800 tona godišnje. Proizvodnja u pogonu osigurava kvalitetne i sigurne proizvode. Posebnost Kekec konzervi je u tome da su trajno sterilne. To se postiže toplinskom obradom u najmodernijim parnim sterilizatorima, što osigurava ravnomjernu i sigurnu obradu proizvoda, ljepši izgled i utječe na dugotrajnu kvalitetu okusa. Takva proizvodnja, u usporedbi s drugim tehnologijama, mnogo manje opterećuje okoliš, jer su emisije znatno niže.

Certificirano najbolji

Zašto poštujemo IFS standard?

  • njime održavamo kvalitetu proizvoda
  • strogo promatramo i kontroliramo proizvodne procese
  • stvaramo sigurnije i učinkovitije radne procese
  • zbog smanjenog broj opoziva
  • pazimo da do krajnjeg kupca dođu samo najbolje proizvode.

Nagrade