Kekec Ta prava pašteta

Jedinstvena, TA PRAVA, Kekec pašteta koja ne bira. Sjeća se vremena u kojim smo je mazali na domaći ili obični bijeli kruh, a ništa manje nije uzbuđena ni danas, kada je mažemo na bezglutenski kruh sa chia sjemenkama.

KEKEC PAŠTETA sa dodatkom mliječnih bjelančevina. Sterilizirana konzerva.

Pohrana: u suhom prostoru na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku pri temp. +4°C i upotrijebiti u roku od jednog dana.
Rok trajanja: 4 godine od datuma proizvodnje.
Pakiranje: 30g, 50g, 75g, 100g.
Podrijetlo svinjskog mesa: EU.

Hranjive vrijednosti Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g proizvoda
energetska vrijednosti 1182/286 kj/kcal
masti 27,6 g
od toga
— zasićene masne kiseline 10,9 g
ugljikohidrati 2,1 g
od toga
— šećeri 0,84 g
bjelančevine 7,4 g
sol 1,8 g

Svinjsko mastno tkivo, voda, svinjsko meso, svinjska jetra, mliječne bjelančevine 2%, sol, dekstroza, začini, arome, pojačivač arome (mononatrijev glutamat), antioksidant (askorbinska kiselina), boja (karmin), konzervans (natrijev nitrit).

Alergeni: mliječne bjelančevine; može sadržavati tragove soje.

Namažite na pecivo po izboru.

Ako je pakiranje napuhano ili probušeno, proizvod nije upotrebljiv.

Bakin domaći kruh 2560 1707 Antonela Kočevar

Bakin domaći kruh

Kad zamiriše bakin domaći kruh i probudi sva osjetila, jedva čekamo da omiljenu paštetu na njega namažemo. Ljubazna baka s nama je podijelila svoj slavni recept za najbolji domaći kruh, kako bi nas sve naučila tradicionalni obiteljski recept.

PROČITAJ VIŠE

Prava Kvaliteta

Robna marka Kekec donosi visokokvalitetne konzervirane proizvode. Svi su proizvedeni pod strogom kontrolom i uz puno skrbi. Tri smjernice koje su pritom poštivane su: da proizvodi sadrže visok udio mesa, bez nepotrebnih dodataka; da je većinski sastav od najkvalitetnijeg mesa; i naposljetku korištenje tradicionalnog recepta čiji nas ukus vraća desetljeća unazad.

Visok udio mesa

Meso najviše kvalitete

Tradicionalna receptura

Pridruži se velikoj skupini ljubitelja Kekcovih e-novosti!

Pretplati se na e-novosti i prati nove recepte, članke, videozapise i druge sadržaje. Za sve koji jesu, a i za one koji nisu baš rođeni pod sretnom zvijezdom, pripremamo nagradne igre u kojima vrijedi sudjelovati.