Kekec čajna pašteta

Čajna pašteta je na strani onih koji ponekad kažu i više nego što bi trebali. Pa čuo/la si za uzrečicu “Spill the tea”? Nedavno nam je rekla da je bila na nekoj ludoj zabavi s hrskavim grisinima, mekim sirom i punjenim maslinama. Nezaboravano!

KEKEC ČAJNA PAŠTETA s dodatkom mliječnih bjelančevina. Sterilizirana konzerva.

Pohrana: u suhom prostoru na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku pri temp. +4°C i upotrijebiti u roku od jednog dana.
Rok trajanja: 4 godine od datuma proizvodnje.
Pakiranje: 30g, 50g, 75g, 100g.
Podrijetlo svinjskog mesa: EU.

Hranjive vrijednosti Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g proizvoda
energetska vrijednosti 1182/286 kj/kcal
masti 27,6 g
od toga
— zasićene masne kiseline 10,9 g
ugljikohidrati 2,1 g
od toga
— šećeri 0,84 g
dijetalna vlakna < 1,0 g
bjelančevine 7,4 g
sol 1,7 g

Svinjsko mastno tkivo, voda, svinjsko meso, svinjska jetra, mliječne bjelančevine 2%, luk, sol, dekstroza, arome, začini, konzervans (natrijev nitrit).

Alergeni: mliječne bjelančevine; može sadržavati tragove soje.

Namažite na pecivo po izboru.

Ako je pakiranje napuhano ili probušeno, proizvod nije upotrebljiv.

Goveđa juha sa štrudlom od jetre 653 408 Antonela Kočevar

Goveđa juha sa štrudlom od jetre

Goveđa juha oduvijek je bila simbol domaće kuhinje – okrepljujuća, puna okusa i mirisa koji bude uspomene na nedjeljne ručkove. No, kako bismo ovoj klasičnoj poslastici dali suvremeni twist, poslužit ćemo je s neodoljivom štrudlom od jetrene paštete Kekec. Ovaj spoj tradicionalnih sastojaka i modernog pristupa stvara savršeno uravnotežen obrok koji će osvojiti svako nepce.…

PROČITAJ VIŠE

Prava Kvaliteta

Robna marka Kekec donosi visokokvalitetne konzervirane proizvode. Svi su proizvedeni pod strogom kontrolom i uz puno skrbi. Tri smjernice koje su pritom poštivane su: da proizvodi sadrže visok udio mesa, bez nepotrebnih dodataka; da je većinski sastav od najkvalitetnijeg mesa; i naposljetku korištenje tradicionalnog recepta čiji nas ukus vraća desetljeća unazad.

Visok udio mesa

Meso najviše kvalitete

Tradicionalna receptura

Pridruži se velikoj skupini ljubitelja Kekcovih e-novosti!

Pretplati se na e-novosti i prati nove recepte, članke, videozapise i druge sadržaje. Za sve koji jesu, a i za one koji nisu baš rođeni pod sretnom zvijezdom, pripremamo nagradne igre u kojima vrijedi sudjelovati.