Kekec mesni narezak

Mesni narezak pršti energijom i samopouzdanjem. Voli se upustiti u nove avanture i otkriti nove ukuse. Ujutro ga možeš pronaći u društvu omleta, za nezaboravan ručak spreman je za prženje na vrućem ulju, a navečer se najviše voli pojaviti na postelji od svježeg povrća, za sladak san.

KEKEC MESNI NAREZAK s dodatkom mliječnih bjelančevina. Sterilizirana konzerva.

Pohrana: u suhom prostoru na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku pri temp. +4°C i upotrijebiti u roku od jednog dana.
Rok trajanja: 4 godine od datuma proizvodnje.
Pakiranje: 145 g.
Podrijetlo svinjskog mesa: EU.

Hranjive vrijednosti Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g proizvoda
energetska vrijednosti 1229/297 kj/kcal
masti 26,0 g
od toga
— zasićene masne kiseline 9,4 g
ugljikohidrati 4,2 g
od toga
— šećeri 0,3 g
bjelančevine 12,0 g
sol 1,8 g

Svinjsko meso 55%, svinjsko masno tkivo, pileće mehansko otkošteno meso, svinjske kožice, kukuruzni škrob, mliječne bjelančevine 2%, sojine bjelančevine, sol, dekstroza, stabilizatori (E 450, E 451), začini, arome, antioksidant (E 361), konzervans (E 250).

Alergeni: mliječne bjelančevine; može sadržavati tragove soje.

Mesni narezak poslužite uz nemasne sireve ili kao dodatak raznim salatama s povrćem. Također ga možete narezati na šnite te panirati.

Ako je pakiranje napuhano ili probušeno, proizvod nije upotrebljiv.

Prezvuršt (Tlačenica) 653 408 Antonela Kočevar

Prezvuršt (Tlačenica)

Prezvuršt, poznat i kao tlačenica, klasično je jelo koje se u ovom receptu pretvara u pravu gurmansku deliciju. Spoj sočnog mesa, kiselkastog luka i kremaste pjene od žumanjaka donosi nevjerojatnu harmoniju okusa, dok bučino ulje u prahu i sušeni žumanjak dodaju modernu notu ovom tradicionalnom specijalitetu.💫

PROČITAJ VIŠE

Prava Kvaliteta

Robna marka Kekec donosi visokokvalitetne konzervirane proizvode. Svi su proizvedeni pod strogom kontrolom i uz puno skrbi. Tri smjernice koje su pritom poštivane su: da proizvodi sadrže visok udio mesa, bez nepotrebnih dodataka; da je većinski sastav od najkvalitetnijeg mesa; i naposljetku korištenje tradicionalnog recepta čiji nas ukus vraća desetljeća unazad.

Visok udio mesa

Meso najviše kvalitete

Tradicionalna receptura

Pridruži se velikoj skupini ljubitelja Kekcovih e-novosti!

Pretplati se na e-novosti i prati nove recepte, članke, videozapise i druge sadržaje. Za sve koji jesu, a i za one koji nisu baš rođeni pod sretnom zvijezdom, pripremamo nagradne igre u kojima vrijedi sudjelovati.