Kekecov Musubi
Impresionirajte sve ljubitelje sushija ukusnim zalogajem inspiriranim havajskim jelom. Kako se Kekec našao u uvom neobičnom receptu, pogledajte u nastavku i pripremite Kekecov Musubi.
PROČITAJ VIŠEMesni narezak pršti energijom i samopouzdanjem. Voli se upustiti u nove avanture i otkriti nove ukuse. Ujutro ga možeš pronaći u društvu omleta, za nezaboravan ručak spreman je za prženje na vrućem ulju, a navečer se najviše voli pojaviti na postelji od svježeg povrća, za sladak san.
KEKEC MESNI NAREZAK s dodatkom mliječnih bjelančevina. Sterilizirana konzerva.
Pohrana: u suhom prostoru na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku pri temp. +4°C i upotrijebiti u roku od jednog dana.
Rok trajanja: 4 godine od datuma proizvodnje.
Pakiranje: 145 g.
Podrijetlo svinjskog mesa: EU.
Hranjive vrijednosti | Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g proizvoda | |
energetska vrijednosti | 1229/297 | kj/kcal |
masti | 26,0 | g |
od toga | ||
— zasićene masne kiseline | 9,4 | g |
ugljikohidrati | 4,2 | g |
od toga | ||
— šećeri | 0,3 | g |
bjelančevine | 12,0 | g |
sol | 1,8 | g |
Svinjsko meso 55%, svinjsko masno tkivo, pileće mehansko otkošteno meso, svinjske kožice, kukuruzni škrob, mliječne bjelančevine 2%, sojine bjelančevine, sol, dekstroza, stabilizatori (E 450, E 451), začini, arome, antioksidant (E 361), konzervans (E 250).
Alergeni: mliječne bjelančevine; može sadržavati tragove soje.
Mesni narezak poslužite uz nemasne sireve ili kao dodatak raznim salatama s povrćem. Također ga možete narezati na šnite te panirati.
Ako je pakiranje napuhano ili probušeno, proizvod nije upotrebljiv.
Impresionirajte sve ljubitelje sushija ukusnim zalogajem inspiriranim havajskim jelom. Kako se Kekec našao u uvom neobičnom receptu, pogledajte u nastavku i pripremite Kekecov Musubi.
PROČITAJ VIŠERobna marka Kekec donosi visokokvalitetne konzervirane proizvode. Svi su proizvedeni pod strogom kontrolom i uz puno skrbi. Tri smjernice koje su pritom poštivane su: da proizvodi sadrže visok udio mesa, bez nepotrebnih dodataka; da je većinski sastav od najkvalitetnijeg mesa; i naposljetku korištenje tradicionalnog recepta čiji nas ukus vraća desetljeća unazad.