Kekec goveđi mesni narezak

Goveđi narezak majstor je preobrazbe. Pronalazi pravu masku za svaku kulinarsku priliku. Možeš ga pronaći u zagrljaju kraljevske salate ili u društvu dva komada kruha. Navečer se voli pojaviti na obloženom mesnom tanjuru pravih gurmana.

KEKEC GOVEĐI MESNI NAREZAK s dodatkom mliječnih bjelančevina. Sterilizirana konzerva.

Pohrana: u suhom prostoru na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku pri temp. +4°C i upotrijebiti u roku od jednog dana.
Rok trajanja: 4 godine od datuma proizvodnje.
Pakiranje: 145 g.
Podrijetlo mesa: EU.

Hranjive vrijednosti Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g proizvoda
energetska vrijednosti 1200/290 kj/kcal
masti 24,3 g
od toga
— zasićene masne kiseline 9,4 g
ugljikohidrati 4,6 g
od toga
— šećeri 0,2 g
bjelančevine 13,1 g
sol 1,8 g

goveđe meso, pileće mehanički otkošteno meso, goveđa mast, svinjske kožice, kukuruzni škrob, mliječne bjelančevine 2%, sojine bjelančevine, sol, dekstroza, stabilizatori (E 450, E 451), začini, arome, antioksidant (E 316), konzervans (E 250).

Alergeni: mliječne bjelančevine; može sadržavati tragove soje.

Mesni narezak poslužite uz nemasne sireve ili kao dodatak raznim salatama s povrćem. Također ga možete narezati na šnite te panirati.

Ako je pakiranje napuhano ili probušeno, proizvod nije upotrebljiv.

Gurmanski njoki 1079 720 Antonela Kočevar

Gurmanski njoki

Mnogima su poznati njoki s gorgonzolom, njoki s raguom, čak i njoki s maslacem i mrvicama. No jeste li probali njoke s ukusnim umakom od pileće paštete i nareska? Kombinacija brokule, pileće paštete i nareska je jednostavno dobra za prste polizat! Probajte i vi gurmanske njoke!

PROČITAJ VIŠE

Prava Kvaliteta

Robna marka Kekec donosi visokokvalitetne konzervirane proizvode. Svi su proizvedeni pod strogom kontrolom i uz puno skrbi. Tri smjernice koje su pritom poštivane su: da proizvodi sadrže visok udio mesa, bez nepotrebnih dodataka; da je većinski sastav od najkvalitetnijeg mesa; i naposljetku korištenje tradicionalnog recepta čiji nas ukus vraća desetljeća unazad.

Visok udio mesa

Meso najviše kvalitete

Tradicionalna receptura

Pridruži se velikoj skupini ljubitelja Kekcovih e-novosti!

Pretplati se na e-novosti i prati nove recepte, članke, videozapise i druge sadržaje. Za sve koji jesu, a i za one koji nisu baš rođeni pod sretnom zvijezdom, pripremamo nagradne igre u kojima vrijedi sudjelovati.