Kekec sa šunkom

Ona koja se svojom unutarnjom sofisticiranošću, zavodljivim karakterom i tajanstvenom zadimljenom aromom pusti namazati svima koji stvarno znaju što žele. Izbor kruha radije prepušta drugima, ali ne bismo je trebali razočarati.

KEKEC PAŠTETA SA ŠUNKOM sa dodatkom mliječnih bjelančevina. Sterilizirana konzerva.

Pohrana: u suhom prostoru na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku pri temp. +4°C i upotrijebiti u roku od jednog dana.
Rok trajanja: 4 godine od datuma proizvodnje.
Pakiranje: 30g, 50g, 75g, 100g.
Podrijetlo svinjskog mesa: EU.

Hranjive vrijednosti Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g proizvoda
energetska vrijednosti 1182/286 kj/kcal
masti 28 g
od toga
— zasićene masne kiseline 11 g
ugljikohidrati 2,1 g
od toga
— šećeri 0,84 g
bjelančevine 7,4 g
sol 1,7 g

Svinjsko mastno tkivo, voda, kuhana šunka 7% (svinjsko meso, voda, dekstroza, arome, ekstrakt kvasca, aroma dima), svinjsko meso, mliječne bjelančevine 2%, sol, začini, arome, konzervans (natrijev nitrit).

Alergeni: mliječne bjelančevine; može sadržavati tragove soje.

Namažite na pecivo po izboru.

Ako je pakiranje napuhano ili probušeno, proizvod nije upotrebljiv.

Kekec curry 2560 1708 ninanova

Kekec curry

Indija nije samo zemlja izuzetno bogate povijesti i kulture, već i vrlo raznolike i zanimljive kuhinje. Najpoznatije jelo na svijetu je curry.

PROČITAJ VIŠE

Prava Kvaliteta

Robna marka Kekec donosi visokokvalitetne konzervirane proizvode. Svi su proizvedeni pod strogom kontrolom i uz puno skrbi. Tri smjernice koje su pritom poštivane su: da proizvodi sadrže visok udio mesa, bez nepotrebnih dodataka; da je većinski sastav od najkvalitetnijeg mesa; i naposljetku korištenje tradicionalnog recepta čiji nas ukus vraća desetljeća unazad.

Visok udio mesa

Meso najviše kvalitete

Tradicionalna receptura

Pridruži se velikoj skupini ljubitelja Kekcovih e-novosti!

Pretplati se na e-novosti i prati nove recepte, članke, videozapise i druge sadržaje. Za sve koji jesu, a i za one koji nisu baš rođeni pod sretnom zvijezdom, pripremamo nagradne igre u kojima vrijedi sudjelovati.