Pašteta u društvu krumpira

Pašteta u društvu krumpira 1500 1000 natalija

Pašteta u društvu krumpira

Kuhajte kao glavni kuhar u najboljem restoranu i iznenadite svoje goste sa specijalitetom od krumpira u kombinaciji s paštetom.

Sastojci:

Postupak:

  1. Krumpire nekoliko puta probodite vilicom i stavite kuhati u lonac oko 15-20 minuta, odnosno dok blago ne omekša.
  2. Uključite zagrijavanje pećnice na 175 ° C.
  3. Dok se krumpir kuha, uzmite svoj omiljeni Kekec okus, otvorite paštetu i istresite je u posudu. Dodajte jedan nasjeckani ljubičasti luk i sve zajedno zgnječite.
  4. Kad je krumpir kuhan, izvadite ga iz vode i prerežite na pola. Izdubite žlicom, a sadržaj možete izgnječiti i napraviti pire krumpir. U izdubljene polovice krumpira dodajte malo maslaca i žličicu smjese paštete i luka.
  5. Stavite na lim obložen folijom ili papirom za pečenje i pecite u pećnici 15-20 minuta.
  6. Izvadite iz pećnice, ukrasite povrćem i začinima po vašem izboru i poslužite vruće.