Energija

za nove
pustolovine!

Kekec ne bira! Različiti okusi za različite kombinacije. Za brzi obrok ili duuugu pauzu.

Tko je pravi Kekec?

Kekec je hrabri avanturist i heroj koji puni trbuhe i nesebično daje energiju. Šireći dobru volju on desetljećima svojim humorom zabavlja i nagrađuje svoje obožavatelje.

U jednoj ruci tradicija!

Te lude ’80-e. U vrijeme kada se stvarala dobra glazba, dok su telefoni još bili stacionarni, a ideje bezgranične dogodila se 1981. Tada je grupa gurmana došla na ideju o sjajnoj pašteti. Stvorena je prva Ta prava Kekec pašteta koja od tada svojim okusom, šireći dobru volju, crta osmijehe na lica.

U drugoj ruci kvaliteta!

Kekec za svoje društvo bira samo najbolje. Kao dokaz kvalitete, svi proizvodi su kvalificirani jednim od najprestižnijih standarda za ocjenu dobavljača u prehrambenoj industriji – Međunarodni prehrambeni standard (IFS). Pridržavanjem ovog standarda osiguravaju se najviši standardi sigurnosti i kvalitete, a police trgovina pune se samo najboljim Kekec proizvodima.

Pridruži se velikoj skupini ljubitelja Kekcovih e-novosti!

Pretplati se na e-novosti i prati nove recepte, članke, videozapise i druge sadržaje. Za sve koji jesu, a i za one koji nisu baš rođeni pod sretnom zvijezdom, pripremamo nagradne igre u kojima vrijedi sudjelovati.