Otvori srcem, namaži s ljubavlju

Otvori srcem, namaži s ljubavlju 1200 628 Antonela Kočevar

Otvori srcem, namaži s ljubavlju

Kekec raste, razvija se i stvara nove tradicije. Njegova dobra volja, veliko srce i ljubav prema stjecanju novog znanja uvijek ga prate u avanturama punim istraživanja.

Kekeca su pravi gurmani prvi put upoznali davnih 80-ih godina prošlog stoljeća. Od tada se neprestano razvija, podržava sportske talente, otkriva nove kombinacije okusa i širi znanje o prehrani. Radoznalo prati tehnološke novosti, proučava ih i širi svoju ponudu.

Novi-okusi

I tako se naš Kekec odlučio da strne svoje znanje i predstavi se svojim vjernim obožavateljima u novom stilu i većem odjelu. Svoju novu ambalažu će ti predstaviti tri popularna okusa: Ta prava, pileća i od tune. Otvaranje sa srcem povest će te u osvježenu tradicionalnu recepturu i oduševiti modernim i praktičnim korištenjem ambalaže. 

Kada s ljubavlju otvoriš Kekec paštetu i u jednom glatkom potezu je namažeš po krekeru ili omiljenom kruhu, njezin nostalgični okus će te vratiti u prošlost i djetinjstvo. Svaki novi zalogaj očarat će tvoje nepce i napuniti tijelo pozitivnom energijom za nove izazove.

novo-pakiranje

Pokaži Kekecovo odijelo svom društvu. Organiziraj zabavu punu smijeha, igrica i sjećanja. Tko će prošetati po prostoriji s najviše pašteta na glavi, probati najotkačeniju kombinaciju s paštetom, objaviti na društvenim mrežama smiješni selfi s Kekecom, namazati paštetu na kruh bez noža ili zatvorenih očiju pogoditi okus paštete… S Kekecom nikad nije dosadno. Otvori srcem i namaži s ljubavlju novu Kekec paštetu.

Kekec svaki tjedan dijeli sa svojim obožavateljima zanimljive teme, igrice, recepte ili savjete.

Ne propusti ih.

Prati Kekeca na Facebooku i Instagramu.